čtvrtek 30. ledna 2020

Spirithaven

30-1-2020


Velitelé!

S pomalu se blížícím koncem American Dream sezóny, by jsme vám rádi řekli něco víc k té následující, zaměřené na Asii, kterou jsme pojmenovali Spirithaven.



Jádrem této sezóny bude nový set asijských vozidel (hlavně japonských a korejských) a spolu s tím i pokračování příběhu speciálních operací a také spousta různých vylepšení hry samotné.



Bez dalšího zdržovaní, zde je to, co na vás čeká ve verzi hry 0.31:






Nová asijská vozidla

Set nových progresních vozidel bude přidán do stromu Francine De Laroche. Stejně jako většina vozidel z předchozí sezóny budou tato vozidla mít individuální herní styly.

Verze 0.31 bude spuštěna s následujícími vozidly: 

  • Type 16 MCV Tier 7 TD – Odemknutelný buď z C13 TUA (Francine De Laroche) nebo z Type 90-II (Zhang Feng), tento kolový stíhač tanků bude podobný Centauru, ale na rozdíl od něj bude mít speciální modul nazvaný AI Target Assistant, umožňující přesnější zaměřování pohyblivých cílů. 
  • Harimau Tier 8 LT – Tento Indonéský lehký tank bude ztělesněním toho, co dělá lehké tanky zábavné – rychlý a dobře vyzbrojený, bude perfektní na agresivní styl boje a věříme že si ho milovníci lehkých tanků rychle oblíbí. 
Dodatečně, bude dostupné prémiové vozidlo: 
  • K21 Tier 8 AFV – Toto rychlé korejské AFV s silnou výzbrojí bude dostupné za zlato přímo ve hře. S jeho excelentní mobilitou budete schopni dostat pěchotu přesně tam kde je potřeba.  
Ale to je jen začátek. 

Tři další progresní vozidla budou následovat během nové sezóny: 
  • K-153C Tier 9 TD, lehký, čtyřkolový, vysoce mobilní platforma vybavena dvěmy raketomety typu podobnému Javelinu. 
  • AS21 Redback Tier 9 AFVTežké IFV s herní mechanikou, kterou znáte – top-attack Javelin style ATGMs, 30mm PELE náboje a více. 
  • A ano, dlouho očekávaný K2 Black Panther Tier 10 MBT samotný s rukávem plným triků a herních elementů. 
Samozřejmě, co by to bylo za novou linii bez nových mozností kustomizace? Nové kamufláže, decaly a úspechy spojené s novými vozidly na vás čekají spolu s novým velitelem Kwon Han. Tento veterán Lodestar GmbH přijde s jedinečnou sadou schopností vhodných pro rychlou hru, kterou nabízí nová vozidla. V blízké budoucnosti vám o něm řekneme více!

Spirithaven speciální operace


Skoro rok uplynul, co Hana Buric a Austin Garper pomohli Magnusovi utéct z vězení Enigmy z Moskvy. Odboj zesílil, ale stále není dostatečně silný, aby mohl vést rozsáhlou válku. Proto Magnus navrhnul zajmout klíčový zdroj nepřítele — James Todd Litteral, Velitel National Patriot Activist Army (NPAA – jedna z frakcí proti kterým bojujete v normálních PVE misích). 


On je jedním z mála lidí na planetě, kteří mohou poskytnout informaci o umístění hlavního velitelství Enigmy, což by umožnilo odboji se zbavit Enigmy a jejich velitele, Victora Blaze, jedním útokem. 


Stejně jako v předchozí sezóně budou další 2 speciální mise vydány během nové sezóny. 

Nový kontrakt


Ve verzi hry na vás bude čekat i nový kontrakt ve kterém bude Stryker ADATS nahrazen Type 89 Tier 7 AFV 


Nové herní rozhraní


V této sezóně vám představujeme nové herní rozhraní. Tohle je něco, co jsme chtěli udělat už nějakou tu dobu, a tak jsme rádi že vám to konečně můžeme ukázat 


Vylepšení grafiky


Spolu s novým rozhraním vám představujeme množství vizuálních vylepšení: 





Ne, jen, že budou nové modely vypadat skvěle, ale také vám představujeme následující změny ve vzhledu již existujících modelů: 
  • Celkové grafické vylepšení všech modelů. 
  • Systém dynamické hlíny

Budoucí plány


Vše z toho je jen část z toho, co Spirithaven sezóna nabídne. Po celou sezónu bude k dispozici stálý tok obsahu. V následujících měsících se máte na co těšit: 
  • progresní vozidla 
  • 2 speciální operace 
  • Vylepšení penalizace za poškození spojenců 
  • Znovuuvedení artilerie od globálních operací spolu s jejich balancováním. 
Ale to není vše. Je toho zde mnoho, včetně nových mechanismů, balancování, opravování chyb a nový typ eventu. Ačkoliv se současný battlepath pomalu chýlí ke svému konci, tak vám garantujeme že budeme mít spoustu věcí na práci v následujících měsících. Těšíme se na vaší zpětnou vazbu z PTS serveru který bude brzo spuštěn. 

Uvidíme se na bojišti! 

Žádné komentáře:

Okomentovat