pátek 28. června 2019

AGE OF RAGE (Battle Path kampan 2)

AGE OF RAGE


Od 27.6.201 probíhá nová sezona bojové cesty za účelem získání několika nových vozidel, nových kamufláží a nové velitelky. Táto kampan potrvá zhruba 91 dní. 








Opět pro vstup a mít tak možnost plnění misí je třeba zaplatit bud v eurech, dolarech anebo goldech. 

 


Jakmile si zaplatíte vstup už vám nic nebrání  (téměř) k hraní téhle kampaně.

Jako první je třeba se opět podívat hned na rank level, kde si můžete okamžitě vybrat odměnu za první level, kterým je hlavně ticket. Za ten si odemknete jednu ze tří sekcí. Můžete si vybrat svojí první sekci, podle toho který tank s novou kamufláží chcete mít dřív, nebo podle obtížnosti úkolů.

A po té začít úkoly postupně plnit.
Ano tentokrát za splnění celé jedné sekce nedostanete unikátní vozidlo, které ve hře není, ale dostanete unikátní kamufláž na jedno ze tří vozidel. Po úspěšném splnění a dokončení všech tří sekci se vám zpřístupní čtvrtá a poslední sekce, po jejíž splnění obdržíte novou velitelku na tanky Ophelia Kitescu (její uplatnění a rozbor schopností bude popsán v samostatném článku) 
Kromě velitelky je hlavním lákadlem tohoto battlepathu i MBT Tier10 Object 490 na 50 ranku





Níže naleznete další odkazy na překlad misí, doporučení a další info ohledně Age of Rage battlepathu (momentálně je však v procesu vytváření a předpokládáné základní dokončení je stanovené na 8.7.2019)
Jakékoliv další dotazy směřujte do komentářů pod tenhle příspěvek, na FB nebo přímo Surv1v0rovi na TS.






ostatní info (v procesu)


1 komentář:

  1. Jak odomknut battle path??? tlacitko Purchase je stale nefunkcní.
    a to hru hrám od EA, 4roky.

    OdpovědětVymazat