pátek 7. září 2018

Pár postřehu k 0.26

Update 0.26

Jak někteří z vás už postřehli, včera jsme se dočkali patche 0.26
Standardně měl být spuštěn kolem 17:00, avšak kvůli komplikacím se servery zpřístupnily až kolem 21:30. AW si je toho vědomo a proto dneškem ke stávajícímu bonusu 100% na kredity přidává dalších 30%. Tento bonus potrvá až do 11. 9. 2018. Navíc ten kdo odehraje
jednu bitvu v jakémkoliv modu, obdrží 7 dní prémiového času.

Další nezvyklost nastala ohledně nových achievementů. Konkrétně se jedná o shot deflector. Jde o achievement který má pět fází a získat jej lze za "odingání" 5000/15000/30000/75000/150000 damage s vozidlem od dealera Sol Schreiber v PvP. Odměnou vám je několik stovek tisíc kreditů, nějaká reputace, decal a v poslední řadě kamufláž na lesní mapy. Někteří lidé proto neodehráli ani jedinou bitvu a už měly tento achievement plně, nebo částečně splněný. Vysvětlení je v podobě prémiové Merkavy 2D na 7Tieru. Původně byla u jiného dealera, ale poté co se přesunula k Solovi se její statistiky vzaly v úvahu a tím pádem podle toho jak jste s ní v minulosti hrály tak jste měly splněn onen achievement.

S novým patchem přišli jak nové achievementy tak i skryté. Jde celkem o tři. Dva v PvP a jeden v GO (Globální operace). Odměnou vám je za každý unikátní titul a decal.

Další novinkou je nový retrofit "Control Unit" který se hodí hlavně pro raketové vozidla. Stojí 3 000 000 kreditů a zlepšuje ovládání a trefování raket. Ve srozumitelnosti: 50 percent reduction of missile noise. Jde o snížení "šumu" rakety, tím pádem je menší šance že vaše raketa bude zničena APSkem cíle na který utočíte. Co se týče ovládání, jde o to, jak se raketa chová, když a jak měníte její směr.

A na závěr 4 noví velitelé.
Dva prémiový, každý jde koupit za 2000 Goldů. Liší se od normálních jen tím, že mají pouze 10 skillů a už je mají defaultně zvoleny. Povýšit víc jak na 10 level nejdou. Zatímco Olivia se hodí pro spotery a TD, tak Jorge je spíše dobrou volbou na MBT.
Další dva velitelé jdou získat u dealera Sol Schreiber. Rachel jde získat na 3Tieru na tanku Tiran6 v upgradech za získané eXPy. Gia jde získat až v 8Tieru na tanku Merkava Mk.3 Barak Zoher.
Jaký velitel na který tank? Na seznamu doporučení se pracuje a snad se jej toto září dočkáte. Děkuji za pozornost, těším se na vaši návštěvu i příště.

1 komentář: