úterý 31. března 2020

Raid

Nájezd

31. 3. 2020

Velitelé!

Během toho co jsme vám oznamovali novou sezónu Spirithaven, jsme vám také oznámili že pracujeme na speciální akci. Dnes by jsme vám o ní rádi řekli více - Rozhodli jsme se jí nazvat Raid (Nájezd)


Akce bude trvat jeden měsíc, Aby jste se mohli akce účastnit tak musíte odjet všechny čtyři Japonské speciální operace na extrémní obtížnost nebo zaplatit 499 goldů.




Jakmile budete mít přístup k eventu, tak jako nájezdník budete dobývat různá území, počínaje od středu. Území má "obdélníkový" tvar a v každém rohu čeká jedna ze čtyř hlavních cen a to samurajská kamufláž pro tyto vozidla: Sphinx, T-15 Armata HIFV, Al Hussein a Challenger 2


Pro jejich získání se musíte probít do každého rohu tím že budete plnit náhodné mise. Budete mít na výběr z:
  • PVP misí
  • PVE misí
  • Obecných misí (Mise které od vás vyžadují plnění ostatních misí)
Podmínky každé mise budou také náhodné - některé po vás mohou chtít aby jste hráli se specifickým vozidlem nebo typem vozidel nebo specifickým tierem vozidel popřípadě aby jste hráli vozidlem od specifického dealera


V tomto eventu nejsou mise nijak časově omezeny, tudíž jakmile jednu uděláte hned můžete dělat tu následující. Pro postup po zvolené trasu musíte buď splnit danou misi nebo si vybrat jinou cestu.

Alternativně, máte k dispozici dvě možnosti za Goldy:

  • Můžete instantně splnit misi pomocí Raider tiketu
  • Můžete změnit úkol mise pomocí reRoll tiketu
Tyto tikety jsou také možnou odměnou z postupu misemi, takže si můžete nechat jeden nebo dva na špatný den.

Za každou dokončenou misi dostanete bod odměny, Za který si pak můžete vybrat odměnu.
K dispozici bude mnoho cen, včetně boost tokenů, Insignie, prémiového času, dokonce i battlecoinů do battlepathu, který se chystá v budoucnosti.


Tyto odměny jsou také součástí vaší cesty, takže je třeba pečlivě zvolit jejich pozici. V každém případě můžete každé pole na mapě odemknout, pokud dokončíte mise.


Dokončení všech misí nájezdu odemkne konečnou odměnu - japonskou kamufláž Torii pro všechna vozidla (její vzhled závisí na základní barvě).


Doufáme že si užijete tento event spolu s jeho odměnami.

Uvidíme se na bojišti!

Žádné komentáře:

Okomentovat